E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

PRODUCT


PROFIL COMPANY


Hunan Huawei aerospace special materials Co., Ltd., dumunung ing zona pangembangan hi-tech Shaoshan, melu ing R & D, manufaktur lan aplikasi titanium, zirconium, hafnium, bahan bumi langka lan senyawa binar utawa polycompound (carbide, nitride, silicide, boride, sulfida) lan liyane. nano, bubuk keramik sub-nano lan produk sing gegandhengan.

Perusahaan nduweni 8 personel R&D, kalebu siji supervisor doktoral, siji gelar pasca doktoral, siji gelar doktor lan telu gelar master. Perusahaan duweni 7 penemuan lan paten model sarana. Our Company wis dikembangaké sesambetan long-term karo Chinese Academy of Science, Hunan University, Central South University lan institusi riset domestik liyane kondhang, universitas lan colleges.

LAYAN luwih
Babagan Hunan Huawei aerospace special materials Co., Ltd.,

NEWS


Preparation bubuk khusus dening plasma termal frekuensi dhuwur

Plasma termal induksi frekuensi dhuwur nduweni karakteristik kapadhetan energi sing dhuwur, suhu dhuwur lan tingkat pendinginan sing cepet, lan minangka salah sawijining cara penting kanggo nyiyapake bubuk khusus.

ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.