E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Wêdakakêna>Tungsten>W

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Bunder Tungsten (W) bubuk

Purity:99.5%

CAS No:7440-33-7Nomer ENINEC: 231-143-9

aplikasi:

Bubuk Tungsten Bunder bisa digunakake ing:

- Nuklir

- Otomotif

- Instrumen medis

- Cetakan injeksi logam

- Produksi aditif

- Semprotan termal

Hubungi kita
  • Keterangan

paramèter

Size 15-53 um;53-150um 

Kapadhetan Apparet 10.51 g / cm3

Tutul Kapadhetan 12.46 g/cm3

Hall Flow Rate 5.82 s / 50g

Laporan inspeksi


Hubungi Kita
ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.