E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Wêdakakêna>titanium

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Bunder Titanium bubuk kanggo printing 3D

Bubuk logam Titanium (Ti) bisa digunakake minangka modifier kanggo bahan fungsional komposit karbon-karbon lan karbon-keramik, lan uga bisa digunakake ing karbida semen, metalurgi bubuk lan lapangan liyane.Hunan Huawei nyedhiyakake bubuk logam Titanium berkualitas tinggi ing prices competitive.

Hubungi kita
  • Keterangan

Wêdakakêna titanium bunder nduweni karakteristik kemurnian dhuwur, sphericity apik, ora ana bola satelit, fluidity banget, Kapadhetan longgar gedhe, ora bubuk kothong, lan sapiturute. Bahan Heeger(HM) nyedhiyakake bubuk titanium Bunder kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.Karakteristik Bubuk Titanium Bulat

Kemurnian dhuwur (≥99.9%)

Oksigen sithik (≤1500ppm)

Sphericity dhuwur (≥98%)

Lumahing alus, ora ana bola satelit, distribusi ukuran partikel seragam

Sifat aliran sing apik banget (≤25.0s/50g)

Kapadhetan akeh dhuwur (≥2.3g/cm3) lan Kapadhetan tunyuk (≥2.9g/cm3)

Aplikasi Bubuk Titanium (Ti) Bulat

Manufaktur aditif sinar laser/elektron (SLM/EBM), deposisi langsung laser (DLD), penekan isostatik panas bubuk (HIP), cetakan injeksi logam (MIM), metalurgi bubuk (PM), cladding laser (LC), lan proses liyane.

Wêdakakêna titanium ngetokaké resistensi karat sing dhuwur banget lan kekuatan dhuwur sing ngidini dadi luwih populer karo aplikasi ing industri penerbangan utawa medis.

Materi iki nduweni biokompatibilitas sing apik lan osseointegrasi sing apik lan digunakake ing ngendi kontak langsung karo jaringan utawa balung dibutuhake.

Hubungi Kita
ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.