E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>News

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Preparation bubuk titanium bunder dening plasma frekuensi radio

Wektu: 2022-06-30 Hit 62

Sheng Yanwei et al. nggunakake bubuk TiH2 partikel gedhe sing ora teratur minangka bahan mentah, lan nggunakake spheroidisasi plasma frekuensi radio kanggo nyiapake bubuk Ti bunder sing apik. Morfologi bubuk, fase lan ukuran partikel diuji kanthi scanning mikroskop elektron, difraksi sinar-X lan analisis ukuran partikel laser. Asil nuduhake yen dekomposisi dehidrogenasi, blasting lan spheroidisasi partikel gedhe saka bubuk TiH2 rampung ing siji langkah ing plasma, lan bubuk bunder sing apik dipikolehi. Komposisi fase utamane Ti lan fase TiH residual; wêdakakêna bundher dehydrogenated ing 750 ℃ ​​kanggo 2h ing kondisi vakum 1.3 × 10-4 Pa kanggo njupuk siji-phase bunder Ti bubuk. Ukuran partikel rata-rata saka partikel suda saka 100 ~ 150μm asli kanggo 20 ~ 50μm, lan tingkat spheroidization bisa tekan 100%. Minangka tingkat feed tambah, spheroidization saka bubuk suda. Nambani bubuk TiH2 kanthi plasma frekuensi radio minangka cara anyar kanggo nyiapake bubuk titanium bunder sing apik.

1

ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.