E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>News

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Preparation bubuk khusus dening plasma termal frekuensi dhuwur

Wektu: 2022-06-30 Hit 54

Plasma termal induksi frekuensi dhuwur nduweni karakteristik kapadhetan energi sing dhuwur, suhu dhuwur lan tingkat pendinginan sing cepet, lan minangka salah sawijining cara penting kanggo nyiyapake bubuk khusus. Yuan Fangli lan liya-liyane saka Institut Teknik Proses, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina nggunakake suhu dhuwur lan proses pendinginan kanthi cepet saka plasma termal, lan partikel kasar padha gasified dening busur plasma ing suhu dhuwur. , bubuk kobalt lan nikel, bubuk silikon nano bisa digunakake minangka bahan elektroda negatif kanggo baterei lithium ion. Partikel irregular karo titik leleh tetep dilebur ing busur plasma kanggo mbentuk tetesan bola, lan partikel bola reguler lan padhet bisa diduweni kanthi pendinginan kanthi cepet. wêdakakêna bunder. Nggunakake reaksi reduksi cepet saka hidrogen aktif lan deposisi uap kimia, bubuk ultrafine logam bunder kayata tungsten ultrafine, molybdenum, nikel lan tembaga bisa disiapake. Oksigen aktif mbantu ngatur proses pertumbuhan oksidatif partikel, lan macem-macem oksida kanthi morfologi khusus bisa dipikolehi kanthi reaksi oksidasi logam.

111

ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.