E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Wêdakakêna>hafnium

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Aditif Manufaktur bubuk Hafnium Bunder

Bubuk Hafnium (Hf) digunakake minangka agul-agul kanggo pesawat turbojet lan ing mesin jet tekanan titik beku. Uga bisa digunakake kanggo nggawe klep, muncung lan bagean suhu dhuwur liyane.Hunan Huawei nyedhiyakake Bubuk Hafnium kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Hubungi kita
  • Keterangan
Bobot molekul178.49
katon Silver
Titik lebur2227 ° C
Boiling Point4602 ° C
Kapadhetan13.31 g / cm3
Kelarutan ing H2ON / A
Resistivitas Listrik35.1 mikrohm-cm @ 25 °C
Elektronegativitas1.3 Pamulangan
Panas saka Fusion6.0 kal/gm mol
Panas Penguapan155 K-Cal/gm atom @ 4602 °C
Rasio Poisson0.37
Panas tartamtu0.035 Kal/g/K @ 25 °C
Kekuatan tarikN / A
Thermal Conductivity0.230 W/cm/K @ 298.2 K
Ekspansi Termal(25 ° C) 5.9 µm·m-1·K-1
Kekerasan Vickers1760 MPa

Young's Modulus 78 GPa Spherical Hafnium Powder bisa digunakake ing bidang metalurgi bubuk kanggo nggawe paduan kanthi tahan suhu dhuwur, tahan korosi, lan sifat khusus liyane. Bahan Heeger nyedhiyakake Bubuk Hafnium Bunder sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Bunder Hafnium Bubuk Pambuka

Kemurnian dhuwur, gelar bola sing dhuwur, partikel seragam, wilayah distribusi sing sempit, area lumahing spesifik sing luwih gedhe, aktivitas permukaan sing dhuwur, wangun bunder, dispersi sing apik, suhu oksidasi sing dhuwur, lan luster. Resistance korosi, larut ing asam hidrofluorat lan banyu kraton, ing suhu dhuwur, gampang larut ing asam hidrofluorat lan mbentuk kompleks fluorida. Ing suhu dhuwur, hafnium uga bisa gabung langsung karo gas kayata oksigen lan nitrogen kanggo mbentuk oksida lan ida nitrida.

Aplikasi Bunder Hafnium Bunder

Digunakake minangka katoda kanggo tabung sinar-X, paduan hafnium lan tungsten utawa molibdenum digunakake minangka elektroda kanggo tabung discharge voltase dhuwur.

Penyerap neutron sing becik bisa dadi rod kontrol lan piranti proteksi reaktor atom lan bisa dadi propelan roket.

Alloys saka Hafnium bisa dadi lapisan pangayoman ngarep-pinggiran saka nozzle roket lan gliding reentry pesawat, lan Hf-Ta alloy bisa nggawe alat baja lan bahan resistive.

Wêdakakêna hafnium digunakake minangka unsur tambahan ing paduan tahan panas, kayata tungsten, molybdenum, lan hafnium tantalum.

Digunakake minangka aditif saka lenga hydraulic, kanggo nyegah volatilization saka lenga hydraulic sak operasi beresiko dhuwur, lan nduweni sipat anti-molah malih kuwat, karo karakteristik iki, supaya umume digunakake ing lenga hydraulic industri. Minyak hidrolik medis.

Hubungi Kita
ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.