E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>News

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Aplikasi saka Thermal Spray Keramik Coatings

Wektu: 2022-06-30 Hit 42

Keramik minangka senyawa kristal utawa amorf sing kasusun saka unsur logam lan non-logam. Bebarengan karo bahan logam lan bahan polimer, dadi telung pilar bahan teknik solid-state. Bahan modern wis klasifikasi cermets lan bahan non-logam anorganik liyane menyang kategori keramik, dadi kulawarga gedhe saka bahan karo macem-macem lan fungsi. Umumé, materi apa wae sing bisa dadi molten utawa plastik kanthi pemanasan bisa digunakake minangka bahan lapisan kanggo nyemprotake termal. Saliyane bahan metalik, keramik uga bisa digunakake kanggo lapisan anti-karat sing disemprot kanthi termal. Bahan keramik sing umum digunakake ing penyemprotan termal utamane yaiku bahan keramik oksida kayata Al2O3, TiO2, Cr2O3, ZrO2, lan keramik non-oksida kayata karbida biasane disiapake dadi bahan komposit keramik matriks logam kanthi nggunakake paduan logam minangka pengikat. Amarga brittleness saka nitride lan resistance oksidasi miskin, iku arang digunakake.

2

ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.