E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Wêdakakêna>Zirconium>Zr

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Bunder Zirkonium bubuk kanthi 45-105 Mikron

Purity:99.5%

CAS No:7440-67-7 Nomer ENINEC:231-176-9

aplikasi:

Wêdakakêna Zirconium (Zr) utamané dipigunakaké ing pembangkit listrik tenaga nuklir, operator pesawat bertenaga nuklir, reaktor nuklir ing kapal selam nuklir, bahan struktural reaktor nuklir, bahan cladding rod bahan bakar uranium, uga digunakake minangka bahan struktur inti reaktor nuklir, grid posisi, plug pungkasan lan moderator.

Hubungi kita
  • Keterangan

parameter

Laporan inspeksi:


Hubungi Kita
ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.