E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Teknologi

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Bubuk logam bunder liwat RF plasma spherodization

Bubuk logam bunder penting banget kanggo ngebaki aplikasi cetakan injeksi logam (MIM) lan manufaktur Aditif (AM). Macem-macem cara langsung (atomisasi, elektroda puteran plasma, lan liya-liyane) lan ora langsung (spherodization plasma, leleh HRS, lan liya-liyane) digunakake kanggo sintesis bubuk bunder. Spherodization plasma RF, cara ora langsung, dikarepake amarga volume plasma sing gedhe, kecepatan gas sing luwih murah, kekuwatan operasi sing luwih murah lan panggunaan gas plasmogen sing fleksibel bebarengan karo mupangat kaya bubuk bubuk, wektu partikel sing luwih gedhe, bebas kontaminasi lan terus-terusan. operasi. Tinjauan saiki minangka upaya pertama kanggo nampilake macem-macem karya riset babagan sintesis bubuk logam bunder nggunakake spherodization plasma RF.

Spheroidization bubuk tantalum dening frekuensi radio induktif ditambahake pangolahan plasma

teknologi 下方的图 Spheroidisasi bubuk tantalum kanthi frekuensi radio kanthi induktif pangolahan plasma

Produk sing diasilake saka teknologi iki:


ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.