E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Komitmen Kualitas

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Hunan Huawei Aerospace Special Materials Co.,Ltd.terus mbangun reputasi lan sukses kanthi netepi syarat kualitas paling dhuwur ing kabeh produk lan layanan.

Pengabdian kita kanggo kualitas lan praktik manufaktur sing apik wis didokumentasikake. Kita setya mbangun ora mung peralatan lan sistem sing paling apik, nanging hubungan kerja sing kuat kanthi kemitraan karo pelanggan lan pemasok.

Pilihan saka bahan mentahan

Klasifikasi kualitas ditindakake kanggo kabeh bahan mentah sing dipilih kanggo produksi

Faktor sing paling penting kanggo kita yaiku spesifikasi lan kualitas bahan mentah sing gegandhengan saliyane rekaman trek materi lan supplier.

Traceability data pangukuran supplier wis mesthekake Comparability saka macem-macem persil wis teliti

Pemasok kapindho kanggo bahan mentah ditetepake (keamanan rantai pasokan)

1655781394385998. webp



ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.