E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Profile

Babagan awake dhewe

Profile
Teknologi
Komitmen Kualitas
News

Kontak: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

Fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email:[email dilindhungi]

Tambah: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Hunan Huawei Aerospace Special Materials Co., Ltd.is a China adhedhasar, supplier global darmabakti lan produsen bahan bubuk bunder. Perusahaan kasebut diadegake ing taun 2017 lan terus berkembang kanthi cepet wiwit saiki. Ing karya saben dina, kita fokus kanggo njaga tingkat profesionalisme lan kepuasan pelanggan sing paling dhuwur kanthi menehi pemenuhan pesenan, kontrol kualitas lan keahlian kelas siji.
Kita terus-terusan ngupayakake nambah cara nyedhiyakake bahan sing disertifikasi. Kita seneng kerja sama lan ndhukung lembaga riset lan universitas ing China lan ing saindenging Asia lan mesthekake yen kabeh solusi anyar lan tren industri.

ad7

Saran lan dhukungan saka tim sales ilmiah pakar;

ad6

Range lengkap produk standar sing kasedhiya kanggo dikirim langsung;

ad5

Keahlian ing sumber produk niche kanggo syarat unik sampeyan.;

ad4

Materi sing digawe khusus kanggo spesifikasi sing tepat kalebu rumus, ukuran partikel, komposisi kimia, kemurnian, wujud;

ad3

Sampel cilik, jumlah tuku pesenan bola-bali akeh sing kasedhiya;

ad2

Laboratorium internal nyedhiyakake layanan analitis lengkap kalebu:PSD, XRD, GDMX, SEM;

ad1

5+ taun pengalaman nyediakake bahan majeng kanggo riset anjog lan organisasi aplikasi nggunakake pungkasan.

ad3
ad2
ad1
ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.