E-mail: [email dilindhungi]

Tel: + 86-731-85124338

EN
Kabeh Kategori

Omah>Hubungi Kita

INFORMASI KONTAK

ADDRESS: No. 87, Pangkalan Kewirausahaan, Zona Pengembangan Teknologi Tinggi, Kota Shaoshan, Provinsi Hunan

Contact: Dr. Peng

Tel: + 86-731-85124338

fax: + 86-731-85124331

Mob: + 86-18163707564 + 86-18932462777

email: [email dilindhungi]

Hubungi Kita

ninggalake A Pesen
Ngobrol online

Halo, tinggalake jeneng lan email sampeyan ing kene sadurunge ngobrol kanthi online supaya kita ora bakal kliwat pesen lan ngubungi sampeyan kanthi lancar.